Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Autovakmeester Kemper kunt u daar van op aan!
Diagnose

Schadeherstel

Parkeerdeukje of forse aanrijdingsschade? Vervelend. Het meest belangrijk vinden wij dat u er zonder kleerscheuren vanaf komt! Voor wat betreft de materiƫle schade kunnen wij u veel zorg uit handen nemen. Het is van het grootste belang om uw schade vakkundig te laten repareren.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge adviseren onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Garantie

Fabrieksgarantie

24 Maanden garantie op onderdelen en reparaties. Dit is ongeacht welk onderdeel is vervangen of welke reparatie wij voor u hebben uitgevoerd. Dankzij onze goed opgeleide autotechnici en de kwaliteitsonderdelen waar wij mee werken, kunnen wij u 24 maanden garantie bieden.

Banden

Banden

Zoals u weet zijn uw autobanden van essentieel belang. Dit is immers het enige contact met de weg. De juiste banden zorgen ervoor dat uw rijcomfort en veiligheid verhoogd, maar ook het brandstofgebruik verlaagt.

APK

APK

Bij de verplichte Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto uitvoerig getest op veiligheids- en milieu-eisen. Eventuele gebreken worden bij deze keuring tijdig geconstateerd om duurdere reparaties en gevaarlijke situaties te voorkomen.

Airco

Airco

De airconditioning, het zorgt voor een gezond klimaat en in de zomer voor de nodige verkoeling. U verwacht het misschien niet. Maar door dit systeem kunt u ook veilig de weg op. Denk aan beslagen ruiten of op vakantie in het bijzonder.